Τεχνική Υποστήριξη - Service Πλακετών

Με το σύνθημα «δεν πετάμε τίποτα πλέον» είμαστε και με αυτό τον τρόπο δίπλα σας προσπαθώντας να καλύψουμε ένα ακόμα κενό που υπήρχε στις παρεχόμενες προς εσάς υπηρεσίες.

Βασιζόμενοι στην πολυετή πείρα μας στο χώρο των ηλεκτρονικών και «ακούγοντας» τις ανάγκες της αγοράς, στην εταιρεία μας λειτουργεί οργανωμένο και πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο επισκευής διαφόρων ηλεκτρονικών πλακετών και συσκευών πάντα γύρω από τον χώρο του ανελκυστήρα.

Φροντίζοντας πάντα την διατήρηση αποθεμάτων σε εξαρτήματα, καταφέρνουμε να παρέχουμε ταχύτατο service στις εισερχόμενες προς επισκευή συσκευές, κατανοώντας το επείγον της κατάστασης, έτσι ώστε να μένει ο ανελκυστήρας εκτός λειτουργίας τον λιγότερο δυνατό χρόνο.

Υπάρχει επίσης δυνατότητα (όπου είναι εφικτό και υπάρχει απόθεμα στην εταιρεία μας) μέχρι της αποκατάστασης της βλάβης της πλακέτας ή συσκευής, η αντικατάσταση της με όμοια, με σκοπό την άμεση αποκατάσταση της λειτουργίας του ανελκυστήρα.

Χαρακτηριστικά μπορούμε να αναφέρουμε μερικές μάρκες που υποστηρίζουμε που είναι οι MAC-PUARSA, KLEEMANN, KLEFER, ΧΑΞΜΑΝ, PRISMA, ΜΕΤΡΟΝ κ.ά.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία ή ερώτηση που πιθανόν έχετε σχετικά με ότι αφορά τις πλακέτες ή συσκευές (inverter,κ.λ.π.). Με προθυμία θα σας ακούσουμε και σίγουρα θα βρούμε την πιο κατάλληλη λύση στο θέμα σας.